Лиъм Хемсуърт проговори за раздялата с Майли Сайръс: Нямате представа какво ми е!

Гласувайте за статията

Лиъм Хемсуърт проговори за раздялата с Майли Сайръс

Лиъм Хемсуърт проговори за раздялата с Майли Сайръс. Австралийският актьор даде да се разбере, че е доста разстроен от развода, но не иска да го коментира.

„Нямате представа как се чувствам… Не искам да говоря за това“, заявил актьорът за австралийския „Дейли Мейл“. По-късно обаче решил, че е по-добре да направи лично изявление, за да спре с някои спекулации относно разрива му с Майли.

„Искам само накратко да кажа, че Майли и аз неотдавна се разделихме. Пожелавам й само здраве и щастие за в бъдеще. Това е личен въпрос, не съм казвал нищо по темата. Няма да има каквито и да е коментари и в бъдеще за нито един репортер или медия.

Всеки приписан ми коментар е лъжа. Мир и любов“, написа Лиъм в официалния си профил в Инстаграм.

Новината за развода на двойката се появи, след като в социалните мрежи изтекоха снимки на Майли в компанията на манекенката Кейтлин Картър. Кадри от техни интимни ласки от ваканцията им в Италия буквално взривиха мрежата. И докато в началото някои се забавляваха, мислейки, че това е поредна провокация от страна на певицата, бързо стана ясно, че всъщност двете имат връзка.

Малко след това дойде и новината с Лиъм Хемсуър.

Според слуховете, на актьора му писнало да е в сянката на Майли и да търпи инфантилните й изцепки и провокации на обществени събития. Освен това настоявал за деца и семейство, а певицата не се чувствала готова за такова обвързване.

Бракът им издържа едва 7 месеца, като приятелите им се шегуват, че са били по-добре като годеници, отколкото като съпрузи.

Лиъм Хемсуърт проговори за развода с Майли сн. Инстаграм

Лиъм Хемсуърт проговори за развода с Майли сн. Инстаграм

Що се отнася до Майли и Лиъм, двамата засега отказват да коментират истинските причини за раздяла. Но каквито и да са, явно е сериозно, предвид дългогодишната им история.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар