Меган и Хари с нови титли след визитата в Шотландия

Гласувайте за статията

Меган и Хари с нови титли след визитата в Шотландия, вече са граф и графиня Дърам

Меган и Хари ще посетят Шотландия с нови титли. По настояване на кралица Елизабет, двамата няма да използват званията херцог и херцогиня на Съсекс, а граф и графиня Дърам.

благородническите звания са им дадени в сватбения им ден, но досега двамата не са имали възможност да ги използват. Херцозите обаче ще се наложи да спазят този път традицията и да се съобразят с ограниченията. Освен това двойката е имала възможност да проведе тих разговор с кралицата, по време на който да изяснят някои различия относно кралската етикеция.

Както е известно, Меган Маркъл напоследък доста провокира обществото с някои свои изяви. Херцогинята показва отчайваща упоритост да не съблюдава протокола и кралския етикет.

Тя се прегръща с хората, отказа да покаже кръстниците на бебето, организира си бебешко парти за половин милион долара и пренебрегна среща с американския президент Доналд Тръмп, за да се види с Бионсе след това.

Меган се появи в дънки на Уимбълдън, заради което й отказаха достъп до кралската ложа. Отказа да я снимат отблизо и опразни няколко сектора, за да се чувства удобно.

Реши да се прави на моден редактор и да покаже най-силните жени на десетилетието, но пропусна най-забележителната жена в Англия за цял век. И накрая, но не и на последно място — отказва категорично да се съобразява с официалния етикет на събиранията на висшата аристокрация. И разделя Хари от приятелите му все по-често.

Меган и Хари с нови титли в Шотландия сн. You Tube

Меган и Хари с нови титли в Шотландия сн. You Tube

В резултат на това кралицата я привика в Шотландия, където двамата с Хари прекарват ваканцията си. Елизабет е забранила пищни тържества и Меган е отбелязала рождения си ден със скромно чаено парти. Очаква се, освен това херцогът и херцогинята да посетят най-после и град Дърам, на който се явяват покровители. А местните вече се оплакаха, че не са ги виждали нито веднъж досега.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар