Благой Георгиев трогна Златка Райкова за годишнината им (Вижте как)

Благой Георгиев трогна Златка Райкова за годишнината им (Вижте как)
2 (40%) 1 vote

Благой Георгиев изля душата си в социалната мрежа

Благой Георгиев трогна Златка Райкова. Бъдещите родители не спират да демонстрират любовта си един към друг и при всеки повод изливат чувствата си в социалната мрежа. Този път Благой засвидетелства любовта си към Златка с дълго и много мило послание по случай годишнината им.

Георгиев и Райкова са заедно вече година, а съвсем скоро очакват и първото си дете. „Измина една година!!! Една година, откакто сме заедно. Една година, в която на нас ни се случиха неща, за които някои хора трябва да чакат цял живот. Но не това е най-важното. По-важното е, че аз намерих човека и жената, която винаги съм търсел.

Намерих любовта, която така и не намирах. Намерих приятеля, на който мога да разчитам винаги. Намерих човека, който ще застане винаги зад мен, без значение обстоятелствата“, излива чувствата си Благой към своята любима Златка. „Маци, благодаря ти, че те има и че си с мен. Обичам те безкрайно!!!“, пише още Георгиев.

Засега Златка все още не е отговорила на своя любим и не му е честитила първата годишнина, откакто са заедно, поне не и в социалната мрежа. Как ще отпразнуват личния си празник, не е ясно, но като се има предвид състоянието на Райкова, наздравиците са забранени.

За една година Златка и Благой преживяха наистина много като двойка. Първоначално феновете не вярваха, че любовта им ще издържи много време, но по всичко личи, че не са били прави и те все още са заедно.

Благой Георгиев с трогателно послание към Златка сн. Инстаграм

Благой Георгиев с трогателно послание към Златка сн. Инстаграм

А скоро им предстои и едно от най-хубавите събития за всяка млада двойка, а именно посрещането на първия им общ наследник. Откакто е бременна, Златка и нейният любим са се отдали на почивка и обикалят по морските курорти, както в България, така и в чужбина, в очакване на бебето.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар