Софи Маринова се върна при Гринго (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Софи Маринова и Гринго се събраха

Софи Маринова и Гринго се събраха. Това става ясно от публикувани снимки в официалните профили на певицата в социалните мрежи Фейсбук и Инстаграм. А това доста учуди феновете на Софи, особено след като тя вече в няколко интервюта за различни медии каза, че няма да дава повече шансове на бившия си съпруг да се промени.

В тях Маринова призна, че е била подложена физически и психически тормоз и затова е взела категоричното решение да сложи край на брака си с Тодор Давидов – Гринго. Певицата разкри, че Гринго няколко пъти й е чупил ръката, а след развода я следял и заплашвал. По думите й Давидов я заплашил, че ще я залее с киселина. Заплахи били отправени и към сина на Маринова – Лоренцо.

След всяко интервю Софи молеше почитателите си да не се бъркат в личния й живот и да я оставят да изживее тези трудни за нея мигове. В опитите да я окуражат обаче се включи дори кумата й Преслава. Тя пусна клипче от свое участие. На него Преси звъни на Софи и кара своите фенове да я подкрепят като запеят един от най-големите хитове на Софка – „Без теб“.

Маринова очевидно е преодоляла депресията и не просто я е преодоляла, ами дори се е събрала с бившия си съпруг. Това се вижда от два кадъра, които певицата качи в мрежата. Към тях Маринова не е написала нищо, а просто е сложила няколко емотикони с чаши с кафе.

От снимките се вижда още, че Гринго и Софи са затоплили отношенията помежду си и Маринова бързо е забравила какво й е причинил бившия й съпруг. Усмивката на Софка огрява лицето й, така че тя явно няма вече нужда от подкрепа и утешаване.

Софи Маринова и Гринго се събраха сн. Инстаграм

Софи Маринова и Гринго се събраха сн. Инстаграм

Снимките успяха да разочароват феновете на певицата. Те не могат да повярват, че тяхната любимка се в върнала при Давидов.

Усмивката на Софка не слиза от лицето й сн. Инстаграм

Усмивката на Софка не слиза от лицето й сн. Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар