Джейми Оливър взриви медиите с това разкритие! (виж тук)

Джейми Оливър взриви медиите с това разкритие! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Джейми Оливър още по-влюбен в жена си след пет деца!

Кулинарният гуру Джейми Оливър е щастлив татко на пет деца, което го прави още по-влюбен в съпругата му Джоулс. Това разказа самият той и издаде, че всъщност му харесва да наблюдава как любимата му остарява.

Джейми Оливър

Кулинарят Джейми Оливър може да бъде безспорен пример за мъжете

„Лично за мен е абсолютно удоволствие да гледам как жена ми остарява. А тя става на 45 през ноември… Насладих се на житейското си пътуване с Джоулс, беше страхотно. Определено мисля, че сега съм по-влюбен в нея, отколкото бях на младини…”, разказа телевизионният готвач, цитиран от сайта Контактмюзик.

Джейми Оливър определя отглеждането на деца като битка, която обича да води. „Искам да кажа, това са „ин и янът” на удоволствието и болката, нали? И това е различна болка в различни етапи от нечий живот. Просто така се случва, че в този момент преживявам всеки етап от живота си.

Имам тийнейджъри, имам деца на 8 и на 10 и имам тригодишно дете. Така че все още имам дете в леглото си, което играе с дрънкалки наоколо като електрическа змиорка… Обичам ги. Ние сме много сплотено семейство.”, сподели още звездата.

Оливър е един от малкото примери как харесван и известен по целия свят мъж може да бъде верен на една жена и да се радва на здраво и стабилно семейство.

Източник: Monitor

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар