Мъжът на Теодора Духовникова взе кръчмата на Сатирата! (още подробности)

Мъжът на Теодора Духовникова храни колегите й в Сатирата
0

Мъжът на Теодора Духовникова храни колегите й с италиански вкусотии!

Стефан Духовников – съпругът на актрисата Теодора Духовникова, храни звездите на Сатиричния театър. Това стана ясно наскоро, а актьорите са повече от доволни.

Теодора Духовникова
Мъжът на Теодора Духовникова храни колегите й в Сатирата

Предприемачът е взел под аренда кръчмата на театъра и предлага там засукани италиански специалитети, включително и в обедното меню. Дори шкембе чорбата му е не по нашенска, а по флорентинска рецепта, пише вестник „Уикенд“.

„Духовников върти ресторантите „Мазе” и „Таван”, а преди време му дадоха под наем и заведението в Сатиричния театър. Съдружници в бизнеса му са сестра му и зет му италианец”, сподели пред репортер на изданието столичен режисьор.

Явно всичко в семейството на Теодора Духовникова и Стефан върви повече от добре. Въпреки клюките и неспирните слухове за изневери от страна на красивата актриса.

Припомняме, че Теди беше свързвана с кой ли не през годините. Първо й приписаха връзка с Калин Врачански, след като ги видяха да се целуват на улицата. А приятелството й с Владо Карамазов и Юлиан Вергов даде поводи за още редица сплетни.

Е, очевидно мъжът на чаровницата пет пари не дава за подобни измислици и е сигурен в любовта и верността на половинката си.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.