Лора Крумова се връща на работа (Ще успее ли да влезе във форма?)

Гласувайте за статията

Лора Крумова прекратява майчинството

Лора Крумова не е от жените, които мечтаят за дълъг отпуск по майчинство. Тв водещата се връща на работа наесен – само година след като роди второто си дете, говори се в Нова тв. Заместницата й в предаването „Събуди се“ обаче не може да се похвали с подобна сигурност, защото най-вероятно ще се наложи да мине на друга позиция, пише „Уикенд“.

Още откакто титулярната водеща на „Събуди се“ слезе от екран заради раждането на своята дъщеричка Мина, се носят слухове, че може да й се наложи да си търси друга телевизия след края на майчинството. Това стана през месец май миналата година, а детето дойде на бял свят през месец септември.

Лора все още се води титуляр като водеща на „Събуди се“. В момента на нейното място като заместничка е Мартина Ганчева. „По закон заместницата е длъжна да се оттегли в деня, в който титулярката се върне на работа. Но най-вероятно ще й намерят друга позиция в телевизията“, смятат хора от екипа на предаването.

Говори се, че водещата щяла да се върне на работа почти веднага след като момиченцето й навърши годинка. Така стана и след първото й майчинство. През септември 2013-та година Лора роди сина си Явор, а година и три месеца по-късно вече беше на екран. Разликата в сравнение с положението й сега е, че не смята да сменя телевизиите. Миналия път се прехвърли от Би Ти Ви в Нова тв.

Лора Крумова се връща на работа след раждането на второто си дете сн. hotarena.net

Лора Крумова се връща на работа след раждането на второто си дете сн. hotarena.net

Според слуховете, месеци преди връщането си на работа Лора е минала на много строга диета с надежда да се преведе във възможно най-добър вид за завръщането си на екран след раждането на второто си дете. Крумова започнала да се ограничава с храната и дори вече успяла да свали няколко ненужни килограма, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Лора Крумова се връща на работа (Ще успее ли да влезе във форма?)”

  1. столетник

    авг. 13. 2019

    през 2103 г……ха-ха! тогава няма да може да ражда!

Добавете коментар