От БНТ спират „Стани богат“ (Вижте повече)

Гласувайте за статията

„Стани богат“ няма да се излъчва повече

От БНТ спират „Стани богат“. Това съобщиха от ръководството на телевизията след хиляди запитвания дали ще има нов сезон на играта за знания. Прекратено ще бъде и предаването „Спортисимо“, казват още от медията, заради нисък рейтинг.

„Предаването „Спортисимо“ е прекратено и няма да има повече излъчвания. „Стани богат“ също е прекратено, но ще бъдат излъчени оставащи по договор и вече заснети броеве на предаването“, пише bnt.bg.  Не е ясно още колко броя ще бъдат излъчени. В съобщението се казва още, че кулинарното предаване „Бързо, лесно, вкусно“ на Ути Бъчваров ще продължи да се излъчва, но „при намалена наполовина цена за реализация на 1 брой от предаването“.

БНТ обещават повече информация за програмната си схема за новия телевизионен сезон съвсем скоро.

Още, докато течеше конкурсът за генерален директор, избраният Емил Кошлуков, който оглави националната телевизия, заяви, че „Стани богат“ е много скъпа продукция. Той декларира, че като се има предвид лошото финансово състояние на БНТ, вероятно то ще трябва да бъде спряно от програмната схема на телевизията. Тогава Емил Кошлуков каза, че иначе през октомври няма да може да гледа колегите си в очите, защото трябва да им спре заплатите.

Според изнесената информация, общата цена за излъчването на „Стани богат“ за един сезон е около 4, 4 милиона лева, пише dnes.dir.bg. Заснемането на всеки един от епизодите на предаването за знания струва около 26 000 лева. В същото време, приходите от рекламата, излъчени в рейтинговия пояс на шоуто, са твърде малко. Те са едва 400 000 лева.

БНТ окончателно спира "Стани богат" поради липса на пари сн. YouTube

БНТ окончателно спира „Стани богат“ поради липса на пари сн. YouTube

Предстои да видим дали любимата игра на много зрители ще намери подслон в някоя от другите телевизии или излъченият вече сезон ще бъде последен за предаването.

БНТ спират и "Спортисимо", но "Бързо, лесно, вкусно" на Ути Бъчваров остава сн. bnt.bg

БНТ спират и „Спортисимо“, но „Бързо, лесно, вкусно“ на Ути Бъчваров остава сн. bnt.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар