Защо се развежда Майли Сайръс? (Певицата сложи край на брака си)

Гласувайте за статията

Майли Сайръс се развежда, сложи край на брака си с Лиъм

След почти десетилетие събирания и раздели, Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт си казаха „Да“. Романтичната идилия обаче продължи едва седем месеца, преди певицата да обяви, че слага край на брака им. По последни данни двойката е в процес на развод и им предстои раздяла. А повод за разрива помежду им се оказа стара интимна връзка на певицата с жена.

Източник, близък до актьора споделя, че на него му писнало от някои нейни прояви на червения килим. „Лиъм се дразнеше, когато Майли му облиза лицето на MET GALA. Освен това, когато тя позира пред камерите, той тотално е изключен. Той наистина не харесва тази нейна страна. И тя получи критики от съпруга си заради неговото поведение“, казват още близки до двойката.

„Той не иска да живее в сянката на Майли, а да покаже своите възможности. И определено не желае да е в ролята на другата половинка“, се казва още в коментар по адрес на певицата в списание „ОК“.

Освен това изпълнителката имала навик да се плези пред камерите и да интимничи с други хора на обществени места. „Тя се държи като тийнейджърка. Лиъм иска съпруга, която е готова за семейство и деца. А Майли е от типа „Хайде да отидем в клуба“, казва още приятелят на актьора.

Друг намек, че е имало проблеми в рая, се появи още преди няколко месеца. Тогава двамата обаче опровергаха слуховете за развод. Вместо това изпълнителката намекна, че може да е бременна, но после отрече новината. Вместо това започна с провокациите с жени и мъже.

Майли Сайръс се раздели с Лиъм сн. Flickr

Майли Сайръс се раздели с Лиъм сн. Flickr

В крайна сметка Лиъм решил, че любимата му е твърде млада за семейство и взел решение да разтрогне брака им. Дали двойката все пак ще се събере или ще се разведат окончателно, тепърва ще стане ясно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар