Проблеми в брака ли: Виж къде летува семейството на Крум Савов!

Гласувайте за статията

Крум Савов летува на Слънчака с Мая и децата!

Спортният журналист Крум Савов и тази година ще спази соц традицията да летува на море в продължение на цели 2 седмици. Кой като него, ще си кажат мнозина българи, особено в наши дни.

Крум Савов

Крум Савов, Мая и децата плажуват на Слънчака

Журналистът, жена му и децата им заминаха за Слънчев бряг на 1 август и ще останат там до средата на месеца, пише вестник „Уикенд“.

„Родните курорти не са демоде. С близките ми всяка година караме ваканцията си на нашето Черноморие и всеки път сме доволни. Не смятаме, че в Гърция е по-хубаво, а и не искаме да захранваме с парите си чужди икономики”, сподели пред изданието спортният коментатор.

Непосредствено преди да отпраши за морето той придружил сина си Крум-младши на турнир по тенис. Малкият е много добър на кортовете и мнозина предричат, че ще е следващият Гришо.

Както стана ясно, слуховете за проблемите в брака на Крум Савов и Мая Савова са силно преувеличени. Спомняме си, че преди време медии забъркаха красивата блондинка дори в любовен скандал и й приписаха връзка с друг мъж.

Е, видя се, че в това няма нищо вярно, а двамата с Крум са все така заедно и сплотени като преди. Те са едно от семействата за пример у нас.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар