Алекс Петканова замина на море без Дани и бебето! (още подробности)

Гласувайте за статията

Алекс Петканова на море без Дани и бебето!

Неустоимата и дългокрака Алекс Петканова се отдаде на почивка по женски с приятелки в курорта Слънчев бряг. Жената на Лудия репортер Даниел Петканов остави мъжа и бебето вкъщи и запраши с аверки на морски уикенд.

Алекс Богданска

Алекс Богданска се весели с приятелки на Слънчака, докато Дани гледа бебето

Блондинката сподели клипчета и снимки от купоните, както и двете вечери дамите купонясваха в култов морски клуб на Слънчака.

Откакто са родители, Дани и Алекс се грижат сами за малкия Габриел, като безпроблемно си разделят задълженията. Александра неведнъж е споделяла, че няма никакви притеснения да оставя бебето при Дани, тъй като той се справя чудесно с ролята на баща, пише вестник „Телеграф“.

Двамата с Лудия репортер живеят безоблачно и щастливо, въпреки завистта и приказките на мнозина. Които преди време се скъсваха да ги „урочасват“ и да твърдят, че ще се разведат скоропостижно.

Припомняме, че Александра Петканова стана съпруга на Дани директно в ефир, по време на престоя им в Къщата на Вип Брадър. Сватбата бе организирана от екипа на формата и наистина бе нещо невиждано до момента у нас.

Скоро след това манекенката зачена от Дани Петканов и ето, че днес тримата със сина им Габриел се радват на едно задружно и стабилно семейство.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар