Разведената Ивана от „Женени от пръв поглед“ разпуска на морето (Има ли мъж до нея?)

Гласувайте за статията

Ивана от „Женени от пръв поглед“ в топ форма на морето

Разведената Ивана от „Женени от пръв поглед“ подлуди мъжката част от аудиторията си в социалната мрежа Инстаграм с палави снимки. От кадрите там ясно се вижда, че брюнетката щедро разголва стегнати форми. Откакто е сингъл, Ивана често качва снимки, на които е сама на плажа или в някой курортен комплекс, пише „България днес“.

Интересът около певицата се засили след участието й във формата по Нова тв „Женени от пръв поглед“. В предаването Ивана сключи брак с Мерал. Макар че финансовият специалист и  певицата се опитаха да дадат шанс на брака си, той не издържа дълго. Само преди няколко седмици, очевидно писнало й постоянно да я питат дали с Мерал все още са заедно, Ивана реши да сложи край на това мъчение и да разкрие истината.

Певицата сподели пред „ВИП обектив“, че с Мерал вече не са заедно и са се развели. Тя призна, че нямала право да стартира развода си с него преди края на „Женени от пръв поглед“, пък и съдебният процес продължил дълго, затова е мома само от няколко дни.

Изпълнителката категорично заяви, че с Мерал си остават приятели и ще запазят добрите си отношения след края на брака им. Ивана призна също, че причината за краха на брака им не е трети човек.

Красавицата обаче упорито мълчи дали вече има нов мъж до себе си. За сметка на това свалячите на певицата никак не са малко, особено след края на брака й. А Ивана подклажда тяхното любопитство с разголени и предизвикателни снимки от морето, предават от hotarena.net.

Ивана от "Женени от пръв поглед" се радва на свободата след развода с Мерал сн. Инстаграм

Ивана от „Женени от пръв поглед“ се радва на свободата след развода с Мерал сн. Инстаграм

За сметка на Ивана, която открито демонстрира, че вече е свободна жена, Мерал избягва да споделя подробности около личния си живот след неуспешния брак с певицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар