Миглена Ангелова мечтае за пета сватба до Айфеловата кула!

Миглена Ангелова мечтае за пета сватба до Айфеловата кула!
5 (100%) 1 vote

Миглена Ангелова мечтае да се омъжи до Айфеловата кула!

„Кузман просто не ми е предлагал. Чакам си пръстена и се женя. За мен бракът не е толкова трудно постижим“, отсече бившата водеща на „Искрено и лично“ Миглена Ангелова. Давайки повод за слуховете, че скоро отново ще се омъжва.

Миглена Ангелова

Връзката на Миглена Ангелова и Кузман Примджанов се оказа наистина сериозна

Самата водеща впоследствие отрече новината за петата си сватба, но пък пред свои приятелки признала, че ако получи предложения, няма да откаже. И дори вече имала идея къде ще се състои, пише столичен вестник.

Чаровната Миглена Ангелова си мечтаела за сватба в Париж с гледка към Айфеловата кула. Всъщност любовта й към френската столица не е случайна. Там живеят двете й дъщери Стефани и Адриана и внучката й Алия.

Ангелова редовно ходи на гости на децата си в Париж заедно с Кузман и винаги си изкарвали много романтично. Миглена има четири развода зад гърба си, но е категорична, че не се е отказала от брака. А в Кузман е влюбена до полуда, не крие тя самата.

С което затвори устите на завистниците, които още преди година бързаха да шушукат, че това е само временна забежка. И че Миглена и Кузман ще се разделят за нула време.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар