Тейлър Суифт показа истинското лице на Ким Кардашиян! (чудовищни разкрития)

Тейлър Суифт свали маската на Ким Кардашиян
0

Тейлър Суифт разкри причината за враждата си с Ким Кардашиян!

Тейлър Суифт ни разкрива за заветната вражда с Ким Кардашиян и Кание Уест и как реакцията на света е повлияла на психиката и музиката й.

Ким Кардашиян
Тейлър Суифт свали маската на Ким Кардашиян

До сега всичко, което знаехме за гледната точка на Тейлър по отношение на враждата между нея и Ким, беше в следствие на малкото пъти, когато е адресирала проблема директно. Както и това, което разбрахме от текстовете на песните в албума й “Reputation”.

Сега, година по-късно, Тейлър е на корицата на списание Vogue и в интервюто си разкрива повече по темата. “Тогава Ким ме обяви за отхвърлена от всички, отказана, “отменена”. Това послание можех да разбера като заповед да млъкна, да изчезна или дори да се самоубия.

Не мисля, че има много хора, които биха разбрали какво е да си мразен от милиони, чувствах се напълно изолирана”, разказва певицата.

“Осъзнах, че трябваше незабавно да направя нещо, да подредя живота си. Затова реших да създам музика от чувствата си, знаех, че това е единственият начин да опазя психиката си и да разкажа моята страна на историята”, допълни тя.

Така всъщност се родил и целият албум. Няколко месеца по-късно, Тейлър започнала да се чувства по-различно, негативните настроения изчезвали малко по малко. Почувствала, че има по-важни неща, за които да говори и искала да заеме ясна страна в обществото.

Така и създала новия си албум – “Lover”. “Започнах да пиша и не спрях, докато не завърших всяка една от песните, които виждате сега”, допълни звездата.

За сега новият й стил се харесва на публиката и песните й отново жънат невероятен успех. И това е въпреки факта, че албумът още не е дори излязъл на пазара в целия си вид. Датата, на която го очакваме, е 23 август, пише hotnews.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.