Поли Генова и СкандаУ дивеят в Лозенец! (още подробности)

Поли Генова и СкандаУ дивеят в Лозенец! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Поли Генова се събира със СкандаУ на една сцена!

Горещ август очаква любителите на нощния живот в Hacienda Beach. Седмицата стартира с безпрецедентен хип-хоп фестивал, в който участие взеха почти всички актуални родни рапъри.

Поли Генова

Поли Генова ще подпали Лозенец заедно със СкандаУ

„Ъпсурт“ сложиха начало на маратона, а след тях на сцената се изявиха Murda Boyz в компанията на DJ George. V:RGO x TRF x WATER GANG ще атакуват Лозенец на 13 август.

Най-актуалните диджеи отново ще забавляват посетителите със своите сетове. Зад пулта ще застанат DJ Dimo BG, DJ Mr.K , Dj Vasquez и Nota DJ. На 15 август на сцената на Hacienda за първи път ще гостува група „СкандаУ“.

Тото и Лъчо от СкандаУ ще зарадват почитателите си с концерт край морския бряг, на 20 август отново ще е време за купон с култовите музиканти от „Ъпсурт“, а на 22 август участие в Лозенец ще има Поли Генова, която и подготвила изненади за своите фенове.

Сезонът на Hacienda Beach в Лозенец ще се запомни и с участието на лондонския DJ Cassimm, който присъства в класацията на 10-те топ-световни диджеи. Партито е предвидено за 17 август.

Явно Поли Генова ще трябва да остави сина си в ръцете на близки или на баща му, а може би ще го вземе със себе си. Така, както нарави Мария Илиева на турнето й из цялата страна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар