Наказуемо: Веселин Маринов и любовницата му тормозят детето й! (още подробности)

Наказуемо: Веселин Маринов и любовницата му тормозят детето й! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Веселин Маринов и Веселина Пеева тормозят детето й!

Сервитьорката от Добрич Веселина Пеева, която от две години се изживява и като гадже на певеца Веселин Маринов е подложила малкия си син на физически тормоз. Това разкриха пред сайта hotarena.net очевидци на престъплението.

Веселин Маринов

Постъпката на Веселин Маринов и любовницата му е потресаваща

Тормозът се е случил на 4 август тази година в Лозенец. Там Маринов е празнувал рождения си ден. Потният певец бил поканил най-близките си хора, сред които и Пеева. Тя е дошла на купона със седем годишния си син.

Защото това съвпадало с разрешените от съда дни, когато може да взема детето си. Според свидетели пиянската оргия по случай рождения ден продължила до 3 сутринта.

Като Веселина през цялото време карала малчугана да бъде в кръчмата, да диша обилно цигарени дим. И да слуша пиянски истории и цинизми. Детенцето искало да го приберат в стаята му далеч преди 3 сутринта, но Пеева и Веселин Маринов не разрешили.

Що за изрод трябва да е такава майка, която да мъчи сина си и да нарушава детската му психика?!След пиянската оргия явно още неизтрезняла Веселина Пеева пратила мъж с визия на криминално проявена мутра от обкръжението на Маринов да разкарва малкото дете и да го върне на баща му.

Което е грубо нарушение на съдебното решение за родителски права. Според решението само и единствено майката трябва лично да взима сина си от татко му, и лично да го връща. Майката менте обаче предпочела да си допие с известното си гадже, вместо да прояви отговорност.

Този психически и физически тормоз над детето е рецидив за Веско и Веса. Безотговорността на двойката шутове е пословична. През лятото на миналата година певецът и бившата сервитьорка от Добрич бяха подложили малчугана на силна серия „забавления“.

Детето беше принудено да присъства на две нощни участия на Маринов, банкет в Разлог и да гледа на живо цинично шоу на комици в Пловдив. Именно след този случай в Агенцията за закрила на децата беше подаден сигнал, но от чиновниците нямаше адекватни мерки.

HotArena пита чиновниците: как ще реагирате ако някой така се гаври с вашите деца?

Въпреки че публично бе унижен от премиера Бойко Борисов, Веселин Маринов продължава да прави каквото си иска и да демонстрира как законите не важат за него в държавата. Докога?

И още един важен въпрос. Ще се самосезира ли прокуратура след поредния случай на погазване на съдебно решение.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Наказуемо: Веселин Маринов и любовницата му тормозят детето й! (още подробности)”

  1. Иван Гочев

    авг. 12. 2019

    Всеки ден ще ви плащам да пишете статии за Веселин Маринов и Веса.

Добавете коментар