Нора Недкова оплю кандидатките за Мис Плеймейт: Не били интелигентни!

Нора Недкова оплю кандидатките за Мис Плеймейт: Не били интелигентни!
5 (100%) 1 vote

Нора Недкова оплю кандидатките за Мис Плеймейт, не били интелигентни!

„Не харесвам нито една от кандидатките на тазгодишния конкурс за „Плеймейт“. Това сподели бившата победителка в конкурса – провокативната Нора Недкова.

Нора Недкова

Нора Недкова с високи критерии за заместничката си

И добави: „Нищо лично, съдя по поведението им. Осемнайсетгодишни момичета говорят толкова лековато. Аз на 18 години не съм се държала по този начин.

Може би малко по-възпитано и по-интелигентно трябва да бъде момичето, което ще спечели първо място“, констатира блонднинката, пише вестник „България Днес“.

Името на Нора Недкова няколко пъти бе забърквано с това на бизнесмена Христо Сираков, познат като Стоте манекенки. Като дори няколко пъти бяха заснемани в доста интимни пози. Любовна връзка между тях обаче така и не бе потвърдена.

Нещо повече – самата Нора многократно отрече да има нещо повече от приятелство между нея и Ицо Стоте манекенки. Както и със Слави Трифонов, с когото също за кратко я свързваха слухове преди време.

Чепатата Нора Недкова обаче още си няма гадже и е сингъл, което изобщо не й пречи. Тя признава, че има труден характер и е силно честолюбива, така че никой мъж не може да й се качи на главата.

Дали любовта няма да я изненада и да се окаже коренно променена обаче, това предстои да разберем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар