Бриджит Малкълм от Victoria’s Secret втрещи света с чудовищни разкрития!

Бриджит Малкълм от Victoria’s Secret втрещи света с чудовищни разкрития!
5 (100%) 1 vote

Бриджит Малкълм с чудовищни разкрития за моделите!

Системно лишаване на организма от жизненоважни храни, постоянно мерене на кантара, недоспиване… Това са само част от проблемите, които имат много манекенки през годините.

Бриджит Малкълм

Бриджит Малкълм от Victoria’s Secret минала през ада

Броени дни след наемането на трансджендър и оставката на маркетинговия директор, Бриджит Малкълм, която работеше за Victoria’s Secret през 2015/2016-а, разкри за ограниченията, на които е била подложена, работейки за различни брандове.

„Това съм аз, няколко седмици, след като клиент отказа да ме наеме. Причината за това беше „Тялото на Бриджит не изглежда достатъчно добре“, написа манекенката в Instagram и публикува няколко снимки за сравнение.

Австралийката призна пред последователите си, че заради строгите изисквания на различните й работодатели, в един момент отключила страх от приема на храна. Тя се притеснявала, когато яде, най-вече за да не напълнее и остане без работа.

„Момичето от тези снимки нямаше цикъл с месеци и се нуждаеше от 12 часа сън на денонощие, за да функционира. Най-обърканата част от историята е, че бях одобрена от същия клиент преди години, когато обиколката ми беше с 1 см. по-малка“, обяснява още Бриджит.

„До тази година се очакваше от мен да поддържам ханш под 90 см. Моите комфортни сантиметри са с два повече на това изискване. Това е начинът, по който изглеждам и е устроено моето тяло.

Някои модели поддържат тази обиколка безпроблемно. Аз не съм от тях. А това определено беше голямо напрежение за мен през последните 14 години, в които работех като модел“, пише още тя в изповедта си за трудностите, през които е преминала.

„Толкова съм горда с теб, момиче. Продължавай в същия дух“, написа последователка на красавицата, цитира Тялото.

В момента Бриджит Малкълм продължава да работи като модел, но вече не е вманиачена по изискванията на клиентите. По думите й, гледа да се храни здравословно и не се вторачва в теглото си.

Бившият ангел на Victoria’s Secret се стреми да насърчи повече момичета да харесват телата си такива каквито са и не залитат по драстични диети и гладуване. Тя често пише по темата в своя блог и социалните мрежи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар