Скандал: Робърт Де Ниро в тежка съдебна битка за дъщеря си!

Скандал: Робърт Де Ниро в тежка съдебна битка за дъщеря си!
5 (100%) 1 vote

Робърт Де Ниро иска попечителството върху дъщеря си Хелън!

В края на миналата година Робърт Де Ниро официално обяви, че е решил да се разведе след 21-годишен брак. Информацията не дойде като изненада за почитателите му, защото още от преди това той и съпругата му Грейс Хайтауър живееха отделно един друг.

Робърт Де Ниро

Звездата Робърт Де Ниро иска правата върху малката си дъщеря Хелън, съдебната битка се очертава доста жестока

Разводът все още не е финализиран, но сега 75-годишният актьор има по-важна цел – попечителството над почти 8-годишната си дъщеря Хелън, за което водят дело с Грейс. Той иска съвместно попечителство, докато тя се бори за пълни права.

Наскоро двамата имаха изслушване при затворени врати пред нюйокрски съдия. На излизане от залата актьорът бе затрупан от въпросите на журналисти, относно процеса, но той не пожела да коментира.

Де Ниро и Хайтауър сключиха брак през 1997 г. и са родители на 2 деца – Елиът, който е на 21 г. и Хелън. Дъщеря им бе родена от сурогатна майка през 2011 година, пише Дир.

Преди това звездата от „Мъже на честта“ бе женен за Даян Абът, от която има син – Рафаел. Освен това Де Ниро има и извънбрачни наследници от модела Туки Смит – близнаците Джулиан Хенри и Арън Кендрик.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар