Хороскоп за 12 август, понеделник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят планетите за днес според хороскопа на Алена

Везни
Периодът е много подходящ да се съсредоточите върху реализацията на някаква дългосрочна цел и да започнете да работите, за да я постигнете. Направете нещо в настоящето, за да подсигурите бъдещето си. Иначе казано, дошло е времето да заделяте бели пари за черни дни.

Скорпион
Много от вас ще успеят да си отдъхнат. Успехите през следващите дни обаче ще идват в резултат на практично мислене, работа, търсене на конкретни решения на проблемите и ефективно управление на средствата. Бъдете по-пестеливи и планирайте прецизно всеки разход, за да излезе накрая балансът ви в семейния бюджет.

Стрелец
Ако желаете да стигнете далеч в работата, да се изявите или да оползотворите някаква нова възможност, на прав път сте – дните от сряда нататък са особено подходящи да се впуснете в приключение. Не бъдете особено щедри на флиртове обаче – знайте, че всичко си има граници.

Козорог
Навлизате в работоспособен период – каквото и да подхванете, ще го свършите професионално. Що се отнася до взаимоотношенията с близки и познати, рискът от недоразумения и конфликти ще се повиши към края на периода. Бъдете готови на компромиси, макар да не са характерни за вас.

Водолей
Моментът е подходящ да започнете нещо ново – връзка, приятелство или делово партньорство, а също и да се споразумеете с началниците. Бъдете спокойни, че условията в контракта, включително финансовите, ще бъдат във ваша полза. От вас се изисква малко повече ентусиазъм в действията.

Риби
Ако се концентрирате и подобрите организацията си на работа, ще станете достатъчно продуктивни – всичко зависи от мотивацията ви. Обърнете внимание на близките и на родителите си. Те имат нужда от вашата подкрепа, просто понякога забравяте да им подадете ръка.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар