Хороскоп за 12 август, понеделник – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите според хороскопа на Алена

 

Овен
Най-важното условие, за да се сдобиете с успех в която и да било област, е да не се разпилявате и да насочите енергията си в една посока. Бъдете реалисти и мислете колкото е възможно по-практично – направите ли го, няма какво да ви попречи да осъществите плановете си. Денят е отреден за много работа, а вечерта – за почивка сред домашния уют.

Телец
Темите за дома и семейството отново излизат на преден план. Напълно възможно е добрите новини да са точно в тези области – примерно да се сдобиете с някоя нова придобивка или детето ви да се похвали с някакъв успех. При много от вас личният живот ще измести на заден план работата, затова на работното си място бъдете по-концентрирани.

Близнаци
Периодът е много подходящ за пътувания и за участия в социални събития. Ако искате всекидневието да ви бъде по-интересно, разнообразете го – важното е да го изпълните с повече забавления, вместо с работа и досадни ангажименти. Ако сте обвързани, човекът до вас може да ви подразни с поведението си, затова бъдете готови на отстъпки.

Рак
Периодът е много благоприятен да се погрижите за подобряване на материалното си положение – да потърсите по-добра работа или допълнителен източник на доходи, а също и да се усъвършенствате професионално. Изобщо, времето е подходящо са усвояване на нови знания и умения. Стига толкова ваканция!

Лъв
Не се опитвайте да върнете нещо от миналото, защото така само ще се лишите от добрата възможност за промяна и прогрес. Ако все пак през първите дни на периода ви обземе носталгия или самосъжаление, оставете се на емоциите и ги изживейте. Това ще ви подейства пречистващо.

Дева
Казано накратко, с каквото и да се захванете, късметът ще бъде с вас, така че бъдете по-смели и преследвайте това, което искате да постигнете. Всякакви предложения, разговори или срещи през периода няма да са случайни. Така че отваряйте очите си за знаци от съдбата, а на интуицията се доверете на тяхното тълкование.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар