Няма да повярвате какво се случва в семейството на Луиза Григорова

Гласувайте за статията

Актрисата май ще става кака за пореден път

Мнозина не могат да повярват на това, което се случва в семейството на актрисата Луиза Григорова.

По всичко личи, че майка й не си губи времето напразно. След като Ивет Григорова се раздели с втория си съпруг преди малко повече от година, се показа с нов мъж – бизнесмена Атанас Минев.

Луиза Григорова

Актрисата май ще става кака за пореден път

Неотдавна майката на Луиза Григорова споделила пред Минев, че е хлътнала до уши по него. Напоследък тя дори се замисля все по-често да го дари с рожба. При все, че Ивет Григорова вече гони 50-те, съвременната репродуктивна медицина може да й помогне.

Запознати издават, че Атанас е с няколко години по-млад от любимата си. Въпреки това той никога не е бил женен, нито пък има деца. Това засилило желанието на Григорова да го дари с наследник, който да скрепи отношенията им. „Ако се случи, ще съм много щастлива”, разправяла модната шефка. От няколко месеца тя живее с новото си гадже под един покрив, но засега отрича брака и не възнамерява да минава под венчило за трети път.

Откакто се залюбила с по-младия Атанас, Ивет рязко влошила отношенията с бившия си съпруг Евгени. От него тя има 13-годишна дъщеря на име Кристина. Интериорният дизайнер не желаел да вижда Григорова даже на снимка и общувал с нея насила само заради детето. Той подозирал, че блондинката му е кръшкала с Минев още преди окончателната им раздяла и това породило силни негативни чувства в него.

На свой ред пък по-голямата дъщеря на Ивет – Луиза Григорова подкрепя напълно майка си и иска единствено тя да е щастлива, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар