Анита Мейзер: Бог да ми е на помощ!

Гласувайте за статията

Варненката направи изненадващи признания

При все, че Анита Мейзер е на свобода от доста време, тя почти не можела да бъде забелязана из Варна.

Причината за това е, че тя почти не излиза от къщи, тъй като всеки, който я види, я сочел с пръст и я обвинявал за случилото се.

Анита Мейзер

Варненката направи изненадващи признания

Всеизвестен е фактът, че версиите на Анита Мейзер за злополучната вечер се менят непрекъснато и така и не стана ясно какво точно се е случило.
Тези дни общите снимки на Анита Мейзер с покойния Николай Димов я накараха да се разчувства и да разкрие неща, за които не си е позволявала да говори дори пред съда.

„Бих дала живота си, любов моя, да възкръснеш поне за 1 минута, в която силно да те прегърна, да ти кажа, че те обичам и ще те обичам вечно. А ти, любов моя, само да кажеш на всички истината, за да изчистиш името ми и веднага след това да отлетиме заедно, там където няма връзки за набеждаване в неверни неща, няма лъжи, няма завист, омраза и отмъщение, което тук на земята ме преследва от … знаеш кого! Почивай в мир, любов моя, а на мен Бог да ми е на помощ! Убедена съм , че виждаш какво се случва с мен на земята…“Дяволът” е по петите ми“, написа скандалната варненка в личния си профил в социалната мрежа, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар