Саня Борисова изкарва на показ срамните тайни на Ники Илиев

Саня Борисова изкарва на показ срамните тайни на Ники Илиев
3 (60%) 1 vote

Очертава се доста интересен сезон на „Фермата“

Актрисата Саня Борисова ще е един от участниците в новия сезон на „Фермата“.

Тя влиза в риалитито с ясната идея, че й предстои ново, вълнуващо и голямо приключение. „Впускам се в това начинание с позитивни намерения. Вълнувам се и се надявам да изживея приятни емоции, да науча повече за себе си и да опозная нови и интересни хора“, заявява тя.

Саня Борисова

Очертава се доста интересен сезон на „Фермата“

Бившата жена на Ники Илиев се определя като умерен човек, който води здравословен начин на живот. Почти не консумира месо и изкуствени храни, не е почитател на нощния живот и алкохола.

„Аз не съм нахъсан състезател, но ако някой ме предизвика на дуел, ще дам най-доброто от себе си. За мен голямата награда е самото ми участие в тази игра“, разкрива тя. Саня Борисова признава, че се намира в етап от живота си, който я подтиква да преживее нещо ново, различно и обогатяващо. Традициите и занаятите, които участниците във „Фермата“ усвояват, ще бъдат най-интересното предизвикателство за нея.

Тя дори се закани, че ще изкара на показ срамните тайни на бившия си съпруг Ники Илиев. Тя обаче категорично отказва да повдигне завесата на този етап за какво става въпрос. Очевидно пребиваването й под покрива на риалитито, ще е повече от интересно, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар