Кремена Халваджиян изби рибата (ФОТО)

Кремена Халваджиян изби рибата (ФОТО)
2.5 (50%) 2 votes

Този път половинката на Магърдич събра очите на всички в точка

За никого не е тайна, че съпругата на мастития продуцент Магърдич Халваджиян – Кремена Халваджиян, си пада по екстравагантното облекло. Този път обаче тя премина всички граници и събра очите на хората в точка.

Кремена Халваджиян е напът да придаде съвсем нов смисъл на анцуга. Половинката на Магърдич Халваджиян си позволи да отиде на шопинг, облечена в анцуг.

Кремена Халваджиян

Този път половинката на Магърдич събра очите на всички в точка

Ако това ви изненадва, не бързайте, защото най-интересното тепърва предстои. Кремена Халваджиян не просто нахлузила анцуг, а ултра широк и развлечен спортен екип. Очевидци разкриват, че в него, иначе слабата й фигура се изгубила нацяло.

Долнището на спортния екип било толкова разкроено, че по-скоро приличало на пола, отколкото на панталон. Допълнителен акцент към визията добавят и маратонките й. Както винаги, Кремена Халваджиян остава вярна на модата докрай. В този ред на мисли, тя заложила на цветни маратонки, които са изключително модерни тази година, пише pik.bg.

Мнозина посочват, че именно те отклонявали вниманието от развлачения й екип, с който изглеждала доста раздърпана. Очевидци коментират, че екипът й стоял по начин, сякаш й е бил подарен от някого, който е многократно на нейния размер. Разбира се всички знаем, че Кремена Халваджиян следва своя линия на обличане и винаги се забелязва отдалеч.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар