Ето къде отмаря Ева Веселинова

Гласувайте за статията

Тя се връща там поне веднъж в годината

Русото изкушение от екипа на „Господари на ефира“ – Ева Веселинова, замина на заслужена почивка.

Запознати издават, че Ева Веселинова е заминала за мястото, където семейството й е живяло в продължение на десет години. Става въпрос за Санторини, Гърция.

Ева Веселинова

Тя се връща там поне веднъж в годината

Именно там семейството й се преселило преди време. Малко по-късно обаче, Ева Веселинова се завръща обратно в родината си, където, както знаете направи завидна телевизионна кариера. Към днешна дата русото изкушение се връща поне веднъж в годината в Санторини, за да се види с родителите си, пише „България Днес“.

Преди да се заеме с телевизионната си кариера, Ева Веселинова се е прехранвала като сервитьорка и продавачка на златни бижута на остров Санторини.
Звездният й час ударил, след като пробвала да пробие чрез конкурса „Мис Плеймейт”. Въпреки че напористата сливналийка с напращял бюст и сочни задни части имала данни да спечели, не успяла да грабне голямата награда. Вместо на нея, тя била връчена на Елена Кучкова, пише „Уикенд“.

В състезанието, в което Ева се вихрила без дрехи пред цяла България, участвала и жадната за слава Джулиана Гани. По онова време Ева не успяла да влезе дори в челната тройка. Неуспехът обаче не я демотивирал.
Голите фотоси, които русото изкушение направило, изстреляха кариерата й стремглаво нагоре. В същата година Веселинова бе абонирана за участие в телевизионната игра на Нова телевизия „Сделка или не”. Там русата госпожица стана любимка на водещия Румен Луканов и на зрителите като Ева от Санторини.

Тя обаче се оказа пълен карък. Тя така и не успя да отвори пълна с пари кутия, но пък доби популярност и влезе в екипа на „Господари на ефира” като репортерка, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар