Динко Вълев погази закона (ФОТО)

Гласувайте за статията

Очевидно родолюбецът не зачита правилата

Риалити звездата Динко Вълев, по-известен като „Динко граничната бразда“, погази закона.

Запознати издават, че напоследък Динко Вълев има доста сериозни разходи покрай новите си коли. Очевидно разходите на ямболията нарастват все по-бързо като се има предвид, че напоследък често прибягва до банкомата.

Динко Вълев

Очевидно родолюбецът не зачита правилата
Снимка: Lifeonline.bg

Ловецът на бежанци бе изловен да точи кеш от сметката си в Обзор.
Паралелно с това Динко Вълев спрял белия си Мерцедес по средата на пешеходната зона в морското градче, точно пред стълбите на банката.

На практика това означава, че за Вълев правилникът за движение по пътищата и знаците не са от значение. В същото време за никого не е тайна, че Динко Вълев го играе родолюбец и патриот, възмущават се от „Lifeonline.bg“.

Докато скандалният риалити персонаж теглел суха пара от машината, в автомобила се кипрела неизвестна дама. Не е изключено парите, които Динко Вълев изтеглил от банката да са именно за нейните нужди.

Учудващо ямболията не бил с черния си спортен „Мерцедес“ купе с 4 врати за около 240 бона, с който се похвали наскоро. Цената на базовия модел започва от 195 хил. лева, като в зависимост от допълнителните екстри цената може да се удвои, уточняват запознати. Под капака си звяра крие между 400 и 600 конски сили, оборудван е с 9-степенна скоростна кутия. За 4 секунди вдига 100 км/ч и харчи само 9 литра на 100 км, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар