Сериозен проблем измъчва наследницата на Асен Блатечки

Гласувайте за статията

И тя като баща си ще се бори с този проблем цял живот

Дъщерята на секссимвола на родното кино Асен Блатечки, е изправена пред сериозен проблем.

Малцина са наясно с факта, че дори самият Асен Блатечки страда от този проблем и очевидно дъщеря му го е наследила от него. Именно поради факта, че Асен Блатечки има склонност към напълняване, му се налага цял живот да спазва стриктни диети.

Асен Блатечки

И тя като баща си ще се бори с този проблем цял живот

Оказва се, че пред същата участ е изправена и дъщеря му. Тя е наследила от актьора не само неговия чар, а и обезитета му.
18-годишната Катерина Блатечка доста се е позакръглила, пише в. „Галерия“.

Съученици на младата красавица разкриват, че е от малка е пухкава, а през последните няколко години спазва жестоки хранителни режими. Въпреки постоянните лишения, Катерина не успявала да влезе в мечтаната форма, но пък за сметка на това компенсирала с неустоим чар, пише blitz.bg.

В същото време преди броени дни бившата съпруга на Асен Блатечки – Катерина Горанова, смая всички със снимките, които публикува от плажа.
Режисьорката изглежда повече от добре за годините си. Едва ли някой би предположил, че е майка на 18-годишна дъщеря, съдейки по изваяното й тяло.

Изглежда за огромно съжаление, Катерина Блатечка не е успяла да наследи тази черта на майка й. Вместо това тя е принудена цял живот да спазва диети като баща си, ако не иска да напълнее драстично.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар