Мнозина биха завидели на Мая Илиева за тази придобивка

Жилището се намира близо до Айфеловата кула
0

Жилището се намира близо до Айфеловата кула

Мнозина биха завидели на вдовицата на висаджийския бос Жоро Илиев – Мая Илиева.

От близкото обкръжение на Мая Илиева издават, че неотдавна тя се е сдобила с истинско бижу, което далеч не всеки може да си позволи.

Става въпрос за просторен апартамент, намиращ се в идеалния център на френската столица и съвсем близо до Айфеловата кула, съобщава в. „Телеграф“.

Мая Илиева
Жилището се намира близо до Айфеловата кула

Апартаментът на Мая Илиева обаче не е нейна собственост, а е взет под наем с едногодишен договор за ползване. Жилището е просторно, с високи над 3 метра тавани, в сграда, която е архитектурна забележителност. В постройката някога се е помещавало танцувално училище с големи репетиционни огледала, окачени върху стените.

След това зданието функционира като тузарска жилищна сграда. „Мястото е на кокетна, но тиха уличка, от която се вижда Айфеловата кула. Локацията е перфектна и се стига пеш до всички основни забележителности“, разказва приближен до Мая Илиева.

Тя от години прекарва голяма част от времето си в Париж, който е любимият й европейски град. Доскоро висаджийската вдовица отсядаше в 5-звездни хотели, но вече разполага със собствен дом във френската столица, макар й взет под наем. Жилище в Париж притежава и най-добрата приятелка на Мая Илиева – Адриана Тюркмен, също гангстерска вдовица. Нейният мъж Фатик бе застрелян през лятото на 2003 г. на оживен столичен булевард.

В България Мая Илиева прекарва все по-малка част от времето си даже и през лятото. Вдовицата на Георги Илиев не стъпва дори в бутиковия хотел „Дюн“ на Слънчев бряг, който навремето изгради върху пясъчните дюни досами морския бряг.

Преди 5 години Мая продаде хотела и вече няма собствен имот по Черноморието. Затова висаджийската вдовица предпочита да е в Париж през лятото, откъдето отскача до Ница, Монте Карло, Сен Тропе и другите топ курорти от Лазурния бряг, пише blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.