Маги Халваджиян не е на себе си след тази новина

Гласувайте за статията

Маститият продуцент спечели две битки

Продуцентът Маги Халваджиян не е на себе си след тази новина.

По всичко личи, че пролетта ще бъде сезонът на Маги Халваджиян. Запознати издават, че маститият продуцент е успял да спечели тежката битка за вечерния ефир на Би Ти Ви. Освен това той записа и още една победа в Нова тв.

Маги Халваджиян

Маститият продуцент спечели две битки

Поредната победа на Маги Халваджиян е свързана с Тя е свързана с най-успешното му шоу до момента – „Като две капки вода“, твърди в. „Уикенд“. Договорът за предаването е бил преподписан и вече се подготвя неговият нов, осми сезон – отбелязва изданието.

Шоуто най-вероятно ще тръгне в края на февруари или началото на март, когато се очаква и старт на вечерното шоу на bTV. След като въпросът с новия сезон на „Като две капки вода“ бе разрешен в полза на предаването, сега пред екипа стои още един труден казус за разрешаване – кои ще бъдат следващите участници?

Продуцентът Маги Халваджиян често е споделял, че изборът им не е лесна работа. Трудността е породена от факта, че участниците трябва едновременно да могат да пеят, да танцуват и да бъдат артистични. Само така те ще могат да имитират наши и световни звезди.

Такива хора не са много и всеки път е предизвикателство да се намерят цели осем души, готови да участват в шоуто. Водещите поне засега обаче се смятат за сигурни – Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар