Крисия е неузнаваема (ФОТО)

Крисия е неузнаваема (ФОТО)
4 (80%) 2 votes

Ангелогласната певица е тръгнала на фитнес

Вероятно всички си спомняте ангелогласната Крисия Тодорова, която бе част от екипа на „Шоуто на Слави“.

Към днешна дата Крисия не прилича на себе си. Тя вече е на 15 години и е започнала да посещава фитнеса. Звездата от детската Евровизия има на разположение личен треньор. Именно той й помага да вае тяло и да поддържа добра форма, пише в. „Галерия“.

Крисия

Ангелогласната певица е тръгнала на фитнес

През последната година Крисия натрупа малко излишни тлъстинки и поради тази причина й се налага да посещава редовно фитнес залата.
Веднага, щом забелязала, че нещата с теглото излизат извън контрол, тийнейджърката взела спешни мерки. Тя посещавала фитнес залата, заедно с по-голямата си сестра Тифани.

Именно кака й била тази, която я насочила към залата и й препоръчала персоналния треньор. Освен това Крисия се амбицирала покрай гаджето й Ясен, който й е съученик. Двамата са много влюбени един в друг.

Според някои по-взискателни почитатели на ангелогласната певица обаче, тя все още има какво да сваля. Те разбира се правят своите изводи от снимките й по бански. В същото време пък други са на мнение, че тя изглежда перфектно. Все пак е само на 15 години и тялото й тепърва се оформя, пише blitz.bg.

Крисия

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар