Ники Дойнов катастрофира

Гласувайте за статията

Новинарят не е пострадал при сблъсъка

Колективът на Нова тв е бил изправен на нокти от пътния инцидент с участието на техния колега – новинарят Ники Дойнов.

Той се сблъскал с друг автомобил буквално на метри от сградата на медията. За щастие, щетите не били тежки и нито един от хората, които участвали в сблъсъка, не бил ранен.

Ники Дойнов

Новинарят не е пострадал при сблъсъка

Тътенът, който се чул, изкарал ангелите на колегите на журналиста. Те веднага се юрнали към стълбищата и асансьорите, за да излязат навън и да му се притекат на помощ. В крайна сметка се оказало, че Ники Дойнов няма нужда от такава. Новинарят успял съвсем цивилизовано да се разбере с другия шофьор.

Ядосал се само, че станал за сеир и ожулил колата си, към която бил изключително педантичен. Подобни мелета често се случвали точно пред сградата на Нова, тъй като почти всички работещи там се придвижвали с личните си автомобили и не ползвали градски транспорт. Паркингът бил пренаселен и сблъсъците били ежедневие.

Именно поради тази причина доскоро Ники Дойнов предпочитал да кара стара таратайка, за да си пести излишни нерви и да не трепери над движимото си имущество. Откакто обаче се задоми с бившата стюардеса и моделка Петя Иванова, с която имат син Марко, Дойнов вдигна нивото и веднага побърза да се обзаведе с черен джип, който е много по-комфортен за семейство с дете.

За пестеливостта на новинаря в бекстейджа на новините на Нова телевизия се носят легенди. Щедрата си заплата Ники не пилее за излишни глезотии, а влага предимно в имоти, подобно на колегата си от сутрешния блок Виктор Николаев. В момента с любимата му и техния син обитават просторен апартамент в спокойния столичен квартал „Редута“, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар