Наследницата на Брус Уилис и Деми Мур се оплака от непоносим тормоз

Наследницата на Брус Уилис и Деми Мур се оплака от непоносим тормоз
2 (40%) 1 vote

Животът й далеч не е бил толкова розов, колкото мнозина смятат

Наследницата на двама от най-известните холивудски актьори – Брус Уилис и Деми Мур – Румър Уилис, се оплака от непоносим тормоз.

При все, че тя е родена на червения килим и се радва на всевъзможни привилегии, все пак животът й не е чак толкова розов.

 

Брус Уилис

Животът й далеч не е бил толкова розов, колкото мнозина смятат

30-годишната наследница на Брус Уилис и Деми Мур разкри неприятната страна на това да си дете на световноизвестни актьори.
Тя изплака, че е била обект на постоянно дразнене. Мнозина я наричали с обидни имена като „картофена глава“, когато била малка.

Сега Румър, която също е актриса и участва в дългоочакваната лента „Имало едно време в Холивуд“, проговори пред „Хъфингтън Поуст“.
Тя разкри как тормозът в тийнейджърските години почти я е съсипал. До 15-годишна възраст тя живяла в селски район в Айдахо, но след това заедно със сестрите си Талула и Скаут се преместила в Холивуд да живеят с родителите си.

Там тя попаднала под вниманието на клюкарските блогове, които говорели грубо за външния ѝ вид. „Казваха, че имам огромна челюст. Казваха, че имам „картофена глава“. Когато си на 14 или 15, още не разбираш, че трябва да цениш себе си“, казва тя.

„Мислех си: „Добре, значи ако стана кльощава или ако се обличам по правилния начин или се показвам по хипер секси начин и се обличам по този начин, тогава ще бъда ценена“, допълва тя. Уилис разказва още, че започнала да си мисли, че стойността ѝ се определя от това дали е желана от мъжете, а не това, което мисли за себе си.

За неин късмет майка ѝ Деми Мур се намесила и ѝ напомнила да не обръща внимание на грубите неща, които се говорят за нея. Румър си спомни и за свое интервю, което трябвало да даде през 2016 година. Тя обаче го отменила, защото фотографът обработил с фотошоп челюстта ѝ. „Независимо дали го осъзнава или не, това е форма на тормоз, който няма да търпя“, категорична е тя, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар