Забъркаха Ернестина Шинова в чутовен скандал

Гласувайте за статията

Актрисата изригна

Актрисата Ернестина Шинова, която е съпруга на евродепутата Андрей Слабаков, бе забъркана в чутовен скандал.

Тя самата алармира, че мним сайт мами хора, използвайки нейното име. Във въпросния сайт пише, че звездата от „Откраднат живот“, е успяла да изцери щитовидната си жлеза с лапи от нишадър.

Ернестина Шинова

Актрисата изригна

На кошмара с нейно участие Ернестина Шинова попаднала съвсем случайно и й прикипяло. Защото това не се случва за първи път, но в случая било замесено здравето й.

„Много пъти името ми е било използвано за реклами и промоции на продукти, които никога не съм използвала и не познавам. Обикновено не обръщам внимание, защото знам, че това са кухи сайтове, които дори и да осъдя, няма да променя нищо.

Но когато става дума за лекарства и терапии, свързани със здравето на хората, няма как да реагирам“, възмутена е Шинова. Според разказа, който уж признала пред лечителски сайт, съпругата на Андрей Слабаков се изцерила от сериозен проблем с щитовидната жлеза, като спала 20 денонощия с компрес от пелин и нишадър, пише ежедневник. Използвала и лапа от мед, и семена от копър.

„Никога не съм давала интервю или каквито и да било съвети за това и в този сайт. Всичко, свързано с мен и публикувано от тях, е абсолютна лъжа. Мамят хората от мое име!“, изригна Ерна, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар