Бившата изгора на Антон Хекимян го довърши с тази новина

Гласувайте за статията

Василена и любимият й са в очакване на първородната им рожба

Антон Хекимян не е на себе си, откакто е научил тази новина за бившата му изгора Василена Гръбчева.

Оказва се, че докато Антон Хекимян изкара лятната си отпуска в компанията на сестра си и племенниците си, то бившата му приятелка Василена Гръбчева продължава с пълна пара напред.

Антон Хекимян

Василена и любимият й са в очакване на първородната им рожба

Красивата репортерка на Нова тв е бременна. Тя е в очакване на първата си рожба от настоящия си приятел д-р Асен Цеков. Новината обаче е все още прясна и поради тази причина, Василена не я е обявявала официално в публичното пространство.

На талантливата журналистка засега не й личи, че ще става майка. Тя и бездруго облича по-ефирни и широки дрехи, които не се впиват в тялото й и не очертават всяка гънка, пише в. „Галерия“.

Василена и Асен предпочитат да запазят случващото се в дома им далеч от медийното пространство, но из коридорите на Нова тв новината вече се е разчула, пише zajenata.bg.

В същото време Антон Хекимян изглежда, че все още ближе раните си от краха на връзката им. Той за момента не е намерил заместничка на Василена и все още е сам. Като се има предвид натоварения му работен график, едва ли ще му е много лесно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар