Моника Валериева за обира на дома й: Аз комуникирам с 5 човека и се съмнявам във всички тях! (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Моника Валериева се радва, че след обира котката й е добре

Моника Валериева разказва подробности около обира на дома й, който се случи на 7-ми август. „Аз съм човек, въпреки че съм в публичното пространство, комуникиращ с много малко хора. Което ще рече, че може би се касае за близък човек от моето обкръжение.

Изплаших се, защото са влизали в дома ми и защото разбрах, че са ме следили и защото си видях бикините до секс играчки, примерно, затова се изплаших. Мисля, че е достатъчен повод да влезеш на мястото, на което живееш 8-9 години, и да завариш всичко ей така“, споделя Моника, пише btvnovinite.bg.

„Вратата ми беше заключена толкова пъти, колкото аз я бях заключила. И ние я отворихме с ключа си, без да има никакъв проблем. Най-вероятно се касае за подправен ключ. Просто ми нямаше най-ценните вещи. Имам все още ценни вещи вътре, но те са взели най-ценното, което може да се вземе“, допълни Валериева. Тя уточни, че става въпрос за два часовника, доста бижута на една съответна марка, които при продажба нямат стойност. „Те се равняват при закупуването им на 200 000 лева или 92 000 евро в кеш“, каза Моника.

На въпрос откъде са тези пари, Валериева отговори: „Мен НАП не ме разследва. Аз съм се осчетоводила, счетоводството ми е изпратило договора. Плащам си данъците. Писаха, че съм безработна. Не съм безработна, аз имам компания, имам три компании, работя…“.

Застраховка

Нищо от откраднатото не е било застраховано. Парите в кеш са били за кола, обясни още Моника Валериева.

Попитана дали подозира някого за обира, тя отвърна: „За съжаление, след разговора ми с полицията, които ми обясниха, че е нормално да имам някакъв посттравматичен стрес и да съм така в момента, ми казаха, че най-вероятно става въпрос за близкия ми кръг, но работят по всички версии, включително групировки, които се занимават с кражби, и нямат нищо общо с близкия ми кръг.

Аз се съмнявам във всички, не живея нормален живото в момента. Аз комуникирам с пет човека и се съмнявам във всички тях, а не искам, защото те са ми най-близките хора и е много странно. Объркано е…

Моника Валериева се съмнява в най-близките си хора сн. Фейсбук

Моника Валериева се съмнява в най-близките си хора сн. Фейсбук

Аз се радвам, че съм жива и здрава, че котето ми е добре, колкото и странно да е за хората за котката ми. Пари се изкарват, бижута се купуват, аз съм ги имала, не ми е някакъв фетиш, че съм ги загубила. Да, за повечето хора е огромна сумата и за мен е огромна сумата, но това е животът – случва се“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар