Бриджит Макрон в болница (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Бриджит Макрон се подложила на подмладяваща процедура?

Изглежда, че Бриджит Макрон изобщо не се притеснява, че е с цели 24 години по-възрастна от съпруга си. Близки познати на двойката твърдят, че бившата учителка е много по-млада по дух от мъжа си.

Бриджит нееднократно бе критикувана, че е започнала връзка и се е омъжила за Макрон, който може да й е син. А когато по главата на френския президент се появиха първите сиви коси, Бриджит се пошегува, че съпругът й остарява по-бързо от очакваното и скоро ще я настигне. За своите 66 години първата дама на Франция изглежда доста привлекателно. Независимо от това, тя е готова да се бори със зъби и нокти за красотата си, като се възползва и от постиженията в областта на пластичната хирургия.

Според френските медии, в средата на миналия месец Бриджит се е подложила на подмладяваща процедура в една от пластичните клиники в страната. Съобщава се, че на 16 юли госпожа Макрон е забелязана в клиниката „American Hospital“ в Париж, пише jenata.blitz.bg. Ден по-късно тя е легнала на операционната маса. Интервенцията е продължила 3 часа, като през цялото време тя е била под пълна упойка. Лекарят, извършил операцията, е светило в естетическата хирургия. Конкретна информация за самата интервенция обаче не се съобщават.

„Операцията е преминала без никакви усложнения. Бившата учителка е напуснала клиниката още същия ден“, отбелязват френските медии.

Следващите два дни Бриджит е прекарала в президентската резиденция във Версай, възстановявайки се от продължителната интервенция. След това се е отправила към южната част на страната, където по това време е бил съпругът й.

До момента за операцията на първата дама на Франция няма никакви официални коментари – нито от клиниката, нито от Елисейския дворец. Папараците все още не са успели да запечатат на снимка променената госпожа Макрон.

Бриджит Макрон се подложила на пластична интервенция? сн. Инстаграм

Бриджит Макрон се подложила на пластична интервенция? сн. Инстаграм

Не е изключено Бриджит да продължи да изглежда по-млада от половинката си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар