Румъния се оказа в топ 6 на любимите места на извънземните на Земята

Не Царичина, не залива край Созопол, а Румъния се оказа най-предпочитана дестинация на извънземните. Северната ни съседка влезе в световната листа на най-популярните места, където може да видите НЛО. Интернет порталът tocka.com.mk направи класация на най-популярните места, където са забелязвани извънземни. Ето с какво Румъния се отличава от нас.

Хоя Бачу

Странното място е наистина феномен само по себе си. И тук са забелязани редица паранормални явления през годините. Безкрайните фотографии на необясними небесни светила и различните мистериозни сфери, които редовно се скривали в гората, накарали мнозина да повярват, че това са именно извънземните.

Рисунките в Наска

Перу също предизвика огромен интерес със странните рисунки на животни, които се виждат от въздуха. Те са направени в пустинята Наска и никой няма обяснение кой ги е нарисувал, как и още по-малко защо. Затова и мнозина са убедени, че това е доказателство за съществуването на извънземни, които са посещавали по-рано нашата планета.

Магистралата на извънземните, Невада

Магистрала в Невада, която минава край "Зона 51" носи името "Пътят на извънземните". Причината е, че тук се случват доста чести срещи с НЛО, както и други странни паранормални явления.

Стоунхендж, Великобритания

Каменния комплекс се състои от блокове, които тежат до 30 тона, наредени в кръг. Смята се, че това е древен друидски храм, който е направен, така че да следи движението на слънцето. Заради някои странни случки там обаче, мнозина вярват, че това място е изградено от извънземни. И дори се кълнат, че са виждали редовно летящи чинии над него.

Бермудският триъгълник

Поредицата злополуки и странни събития в тази област от Атлантика продължава да е мистерия за учените. Изчезват кораби, самолети и други съдове. Не е изненадващо, че се говори за портал към друго измерение и база на извънземни, когато се заговори за Бермудският триъгълник. [caption id="attachment_600074" align="aligncenter" width="300"]Прокълната гора в Румъния топ 6 на извънземните дестинации сн. Уикипедия Прокълната гора в Румъния топ 6 на извънземните дестинации сн. Уикипедия[/caption]

Розуел, Ню Мексико

Този град се смята едва ли не за база на извънземните в САЩ. Смята се, че още през 1947 година там е паднала летяща чиния. Дали това е истина военните на САЩ мълчат, но туризмът в града кипи с пълна сила. Милиони идват ежегодно тук, за да се докоснат до това място. И дори твърдят, че наистина са виждали странни явления в небето нощем.