Лео ди Каприо лъсна с бирено коремче (Вижте как разочарова дамите – Снимки)

0

Най-известният ерген на Холивуд далеч не е в перфектна форма, вместо плочки е оформил бирено коремче

Лео ди Каприо, който все още е със статут на ерген прекара уикенда с любовницата си Камила Мороне. Журналистите успяха да ги снимат по бански в басейн на яхта в Италия.

Снимка: hronika.info

Влюбената двойка не се притесняваше от чувствата си. Прегръщаха се, целуваха се и се забавляваха в джакузи. И ако Камила Мороне изглеждаше перфектно в белия си бански, който подчертаваше ослепителните й форми то Лео изненада със своите.

Снимки: hronika.info

Във филмите, в които участва рядко можем да видим холивудската звезда разголен дори до кръста. Заради това феновете и особено дамите си го представяха като атлетичен мачо с мускули и плочки на корема. Визията му обаче се оказа доста по-различна. На папарашките снимки се вижда, че Леонардо има бирено коремче и е много далеч от фигурата на колегата си Брад Пит, предават от hronika.info. Който скоро демонстрира завидна визия макар да е доста по-възрастен от най-желания ерген на Холивуд, а Лео е по-закръглен от допустимото.

Иначе упорито се говори, че отношенията между ди Каприо и Камила вървят към брак. Има слухове, че актьорът скоро ще смени статута си на обвързан защото е предложил на младата си любовница да минат под венчило. Все още обаче няма официално потвърждение на новината за годежа им.

 

 

.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.