Камерън Диас сложи край на кариерата си (Вижте повече) Преглеждания: 2849

Камерън Диас сложи край на кариерата си сн. Инстаграм
0
Оценете този post

Камерън Диас се пенсионира, актрисата няма намерение повече да се снима във филми

Камерън Диас сложи край на кариерата си. Ако сте израснали с „Маската“, „Ангелите на Чарли“, „Ах, тази Мери“ и „Сватбата на най-добрия ми приятел“, то със сигурност смятате актрисата за филмова кралска особа от най-висок ранг. Но чаровното русо изкушение на Холивуд не се е появявало на големия екран от 2014-та година насам и това е доста тъжна новина за нейните почитатели.

Още по-тъжното е, че самата Камерън Диас сподели, че се е пенсионирала от актьорството и не смята да продължава да се снима във филми.

Пет години са наистина голямо отсъствие от холивудската сцена и по всичко личи, че на Диас й е омръзнало да бъде под светлините на прожекторите. „Дадох повече от половината си живот на публиката и киното. Смятам, че е време да помисля за себе си и каква искам да бъда в този свят. Не ми липсва актьорската професия“, споделя Камерън в първото си интервю от доста време.

„В момента се наслаждавам на свободата си, грижа се за себе си и за близките си. С каквото и да се занимавам, искам да изпитвам страст, но и да не е нещо, с което трябва да се боря. Искам да ми бъде лесно“, допълва още актрисата.

Камерън Диас сложи край на кариерата си сн. Инстаграм
Камерън Диас сложи край на кариерата си сн. Инстаграм

Диас разкрива, че все пак не мързелува по цял ден. Тя работи по нов проект, който не е свързан с актьорството, но я вълнува също толкова много. „Смятам, че 40-те години са най-прекрасното десетилетие за една жена. Трябва да си искрен със себе си и да направиш промени, ако ги искаш. Не искаш да се обръщаш назад и да съжаляваш за нещо. Престава да ти пука за толкова неща. Чувството е страхотно“, споделя още любимата звезда на много хора, пише edna.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.