Убийството на принцеса Даяна прикритие за най-голямата тайна на Уиндзор? (Нова теория за смъртта й)

Принцеса Даяна жертва на заговор? сн. Уикипедия
0

Принцеса Даяна може би е убита, за да не разкрие някои от тайните на Уиндзор, а не заради връзката си с мохамеданин

Повече от 20 години се носят различни слухове за смъртта на принцеса Даяна. Любимата принцеса на Уелс почина в пътна катастрофа на моста Алма в Париж, на 31 август 1997 година. Светът още не може да повярва, че си е отишла при толкова нелепа смърт, а митовете около смъртта й не спират. Един от не толкова популярните е, че тя е убита, за да не разкрие най-голямата тайна на рода Уиндзор.

Писателката Кати О`Брайън пише в книгата си “Транс-Формация на Америка”, че приятелка на принцеса Даяна й доверила ужасна тайна. А всъщност, че родът Уиндзор произхожда от рептили. „Близка приятелка на принцеса Даяна ми каза: “Веднъж Даяна ми каза съвсем сериозно “Те не са хора”. Каза “Виж, може да е трудно за вярване, но родът Уиндзър са кръвна линия на влечугоподобни. Те са влечугоподобни – в действителност, влечугопобните управляват планетата”.

Друг човек, познавал принцесата ми каза: “Един ден тя ми се обади и ми каза: “Имам нужда от твоя съвет. Имам нещо, което искам да разкрия за рода Уиндзор, но не зная как да го разкрия”. Не ми каза какво е то.” Страхът, изписан на лицето му беше очевиден – човекът ми се стори много уплашен.“, завърша историята си тя.

Според нейните предположения, покойната принцеса на Уелс е била убита, за да не разкрие принадлежността на кралското семейство към ордена на Илюминатите. Също така американския писател Дейвид Айк и колегата му Дейвид Десборо твърдят, че и Елизабет – кралицата — майка, също им е споделяла, че е член на Илюминатите. При това във видео интервю, пише изданието bultimes.com.

Принцеса Даяна жертва на заговор? сн. Уикипедия
Принцеса Даяна жертва на заговор? сн. Уикипедия

Да повярваме, че родът Уиндзор са влечугоподобни ни е изключително трудно. А да не говорим за идеята, че самата Даяна би родила от такова същество. Не може да се подмине обаче фактът, че принцесата загина при много неясни обстоятелства, които и до днес остават загадка…

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.