Моника Валериева прие тежко обира на дома й (Вижте повече за състоянието й)

Гласувайте за статията

Моника Валериева влезе в болница след обира на дома й

Моника Валериева прие тежко обира на дома й. Вчера жилището на Валериева бе ограбено, а тя е била приета в болница. Новината първи съобщи Венелин Петков в късната емисия на Би Ти Ви новините. Информацията бе оскъдна и в нея се казваше само за течащ оглед след мащабен обир в дома на Валериева, откъдето са задигнати пари, бижута и часовници.

Според стори, качено в Инстаграм акаунта на Моника, това обаче не е цялата информация. „Моника беше в болница, но вече е добре. Отразеното в БТВ е абсолютната истина, но без подробности, които са ужасяващи. Когато тя е готова и нейното семейство, Моника ще даде изявление. Моля ви за малко спокойствие и положителна енергия за хващането на извършителя. Все още цялото семейство на нейния празник са в шок. Полицията и всички в болницата бяха на ниво! Вълкана Тонева“, пише в сторито в Инстаграма на Валериева.

От написаното можем да съдим, че Валериева е преживяла силен шок след случилото се в дома й. Относно ужасяващите подробности, за които се споменава, може да се предположи, че е твърде възможно Моника да се е сблъскала с престъпника или дори грабежът да е станал в нейно присъствие.

Десетки приятели споделиха новината за обира на дома на Моника Валериева в социалните мрежи и изразиха своята подкрепа. Сред тях бяха Николета Лозанова, Андреа, Светлана Гущерова, Фавиол Сефери, гримьори, фризьори и стилисти, с които тя работи, пише lifeonline.bg.

Моника Валериева влезе в болница след обира на дома й сн. Фейсбук

Моника Валериева влезе в болница след обира на дома й сн. Фейсбук

В деня на кражбата – 7-ми август, преди пет години, Моника преживя тежка катастрофа. Тогава тя се е зарекла на този ден всяка година да дава курбан за здраве. „На този ден претърпях тежка катастрофа и благодаря на Господ, че съм жива и се наслаждавам на всеки ден и на всеки детайл! Зарекох се, че ще правя курбан цял живот“, пише Моника в профила си в социалната мрежа Фейсбук преди обира на дома й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар