Стана ясна истинската причина за раздялата на Теди Велинова и д-р Енчев (Вижте я тук)

Гласувайте за статията

Теди Велинова докарала мъжа си до успокоителни

Стана ясна причината за раздялата на Теди Велинова и д-р Енчев. След Много спекулации по темата близки до бившата двойка разкриха истинската причина за скъсването им. Това бил тежкият характер на бившата моделка, която успяла да докара мъжа си почти до лудост.

Проблемите между Велинова и Енчев се влачили с години, но двамата успявали да ги крият от останалите хора и да го играят идеалното семейство пред обществото. Зад лъскавата фасада на светските им изяви обаче се криел истински кошмар за пластичния хирург, свидетелстват близки до двойката.

Теди Велинова далеч не била вечно усмихнатата, нежна и предана половинка, за каквато се представя още от началото на връзката си с доктор Енчев, пише „Уикенд“. Напротив – в ежедневието си с него била вечно недоволна, мрънкаща и язвителна. Любимото й занимание било да критикува своя мъж и да се подиграва с всеки негов дребен недостатък. „Любима тема на Теди бяха проблемите на Ангел с килограмите“, твърдят близки до семейството.

Обиди

Те разкриват, че докторът от малък страдал от склонност към напълняване и това му създавало комплекси за малоценност още в детските години. Както се вижда от старите му снимки, когато се е запознал с Велинова, д-р Енчев е бил далеч по-закръглен в сравнение със сега. Започнал да отслабва заради жена си. Тя обаче непрекъснато го подигравала заради всеки килограм в повече, натрупани върху фигурата му. Наричала го с всевъзможни обидни епитети като „шишко“ и „дебеланко“, подигравала го, че диетите само на него не действат. А най-язвителна станала, когато решил да си направи липосукция, само и само да й се хареса.

Вместо да оцени жеста, Теди започнала още повече да го взима на подбив. Не стига това, ама и не била доволна от живота, който й осигурявал. Макар че на всяка нормална жена ежедневието на Велинова би се сторило като приказка, самата тя не го виждала по този начин. Смятала мъжа си за стиснат, защото не я водел достатъчно често на пътешествия зад граница и не й купувал диамантени бижута.

Пари

Според близки, до последния ден с мъжа си, тя не спирала да иска повече и повече пари от него. В началото на връзката им тя си поставяла спирачки в това отношение. Но след като родила второто им дете, решила, че си е оплела кошницата и вече може да „дои“ своята „златна крава“. Макар че се къпела в лукс, не преставала да му поръчва нови бижута, скъпи дрехи, обувки и чанти. Не харесвала дори G-класата, която Енчев й подарил за рождения й ден.

Велинова категорично отказвала да работи като оправдавала мързела си с грижи за децата. В дома и обаче се разхождали две гувернантки, които на практика поемали всички тези грижи, докато госпожата се занимава със себе си и своите претенции.

Резултатът от всички тези изисквания бил, че докторът не можел да вдигне глава от работа, за да угажда на жена си, която му се отплащала единствено с лошо отношение. Към края на връзката си с Теди, той дори започнал да търси успокоителни след всяка среща с нея.

Стана ясна причината за раздялата на Теди Велинова и д-р Енчев сн. hotarena.net

Стана ясна причината за раздялата на Теди Велинова и д-р Енчев сн. hotarena.net

Напрежението между двамата ескалирало на последния му рожден ден, който двамата с Велинова прекарали в Солун. И досега не е ясно какво точно е направила моделката. Но когато се върнали в България, той на-учтиво й обяснил, че с връзката им е приключено. Нямало да я остави без пари, щял да си гледа децата, но с нея самата повече не искал да има нищо общо, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар