Ура! Ще има нов сезон на „Като две капки вода“!

Ура! Ще има нов сезон на „Като две капки вода“!
3.67 (73.33%) 3 votes
„Като две капки вода“ се завръща с нов, осми сезон

Пролетта ще бъде сезонът на Маги Халваджиян – пише в. „Уикенд“. След като се пребори за вечерния ефир на Би Ти Ви, продуцентът записа в активите си още една победа, само че в Нова тв. Тя е свързана с най-успешното му шоу до момента – „Като две капки вода“. Договорът за предаването е бил преподписан и вече се подготвя неговият нов, осми сезон – отбелязва изданието.

Шоуто най-вероятно ще тръгне в края на февруари или началото на март, когато се очаква и старт на вечерното шоу на Би Ти Ви. След като въпросът с новия сезон на „Като две капки вода“ бе разрешен в полза на предаването, сега пред екипа стои още един труден казус за разрешаване – кои ще бъдат следващите участници?

Продуцентът Маги Халваджиян често е споделял, че изборът им не е лесна работа, защото трябва едновременно да могат да пеят, да танцуват и да бъдат артистични, за да имитират наши и световни звезди. Такива хора не са много и всеки път е предизвикателство да се намерят цели осем души, готови да участват в шоуто. Водещите поне засега обаче се смятат за сигурни – Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека – коментира в заключение изданието.

„Капките“ тръгват следващата пролет

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар