Мегз става тв водеща

Гласувайте за статията
Скандалната дизайнерка Мегз призна, че вече работи по своя тв продукция, която тръгва есента по Нова тв

„ВИП Брадър“ умря, но неговите герои продължават да живеят в ефира на Нова тв. Скандалната шивачка Мегз е поредната, но вероятно не последна звезда от Къщата в Нови хан, която ще изгрее на екран със собствена продукция – пише в. „Уикенд“. Тя вече работи по проекта си, а стартът му в ефир ще бъде наесен – отбелязва изданието.

Самата Миглена Каканашева сподели публично тази седмица, че започва работа по собствен проект за Нова тв, който ще стартира през октомври. Заради него тя щяла да бъде заета до края на лятото и се притеснявала, че няма да й остане време за почивка с любимия мъж – излезлия наскоро от затвора бизнесмен Румен Рончев.

От Нова тв все още не са съобщили никакви подробности около продукцията, чието лице ще е Мегз. Възможно е първоначалната идея да я включат като рубрика при Гала да се е променила и вече да става въпрос за отделно предаване за мода и инфлуенсъри – нещо като тв разновидност на „Инстакуин“. Носят се също така слухове, че дизайнерката ще има партньор пред камерите. Самата Мегз засега има „само“ 186 000 последователи в Инстаграм, но със завръщането й на малкия екран броят им най-вероятно рязко ще набъбне.

Мегз вероятно ще води предаване за мода

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар