Снахата на Ахмед Доган разкри подробности около личния си живот (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Снахата на Ахмед Доган разкри, че иска още деца и че засега не мисли да работи

Снахата на Ахмед Доган вдигна завесата около себе си и семейния си живот със сина на Сокола – Демир. Памела хвърли бомбата, че скоро в Сараите може да проплаче и второ бебе. Снахата на почетния председател на ДПС, която миналия декември го дари с внук, отговори на серия от лични въпроси под формата на лексикон в социалните мрежи.

Запитана дали има намерение да почне скоро да работи, Памела сподели: „Имам доста варианти, но засега си гледам бебчето, а и по принцип искаме повече деца. Та, не знам какъв ще е развоят на нещата. За мен, от женска гледна точка, семейството е на първо място. Искам да съм 100% пълноценна за тях“, цитира „Ретро“.

Така снахата на Доган разсея слуховете, че със сина му отново са разделени. Тази теза е подклаждана и от факта, че Демир никога не пуска снимки с Памела в социалната мрежа. Дори и с бебето им не срещаме такива.

Преди няколко дни внукът на Сокола – Адмир, направи и първото си море. Снахата на Доган сподели летни кадри от почивката им на българското Черноморие, край Бургас. Преди морето са водили Адмир на басейн, за да може да свикне с водата и да не се страхува от нея.

Снахата на Ахмед Доган разкри подробности около личния си живот сн. hotarena.net

Снахата на Ахмед Доган разкри подробности около личния си живот сн. hotarena.net

Памела и Демир вече година и половина живеят на семейни начала. И по всичко личи, че нямат намерение да минават под венчило дори и заради бебето им. Едно обаче е сигурно и то е, че Ахмед Доган одобрява Памела за снаха. Той редовно кани семейството й в сараите, а на рождения му  ден през пролетта тя бе сред малцината подбрани гости на партито за личния му празник, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар