Митко Димитров – Пайнера шашна всички с тяло (Снимка)

Гласувайте за статията

Митков Димитров – Пайнера в перфектна форма

Митко Димитров – Пайнера шашна всичките си приятели с новите си снимки в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм. С кадрите шефът на музикална компания „Пайнер“ успя да привлече вниманието и на голяма част от своите подчинени. Много от топ певиците от фирмата на Димитров коментираха фотосите на шефа си.

Шефът на димитровградската фирма си пусна снимка, на която е гол до кръста и ясно си личат плочките на корема му. „Лято 2019-та в пълна сила…“, написа Пайнера към кадъра. Той доказа, че годините са просто цифри. И макар да е на 66 години може да изглежда така, че да буди възхищение на жени като Глория и Емануела.

Часове след като публикува въпросната снимка, някои от доверените му певици побързаха да се подмажат с коментар. „Олеее, шефе…“, беше лаконичният коментар на Глория, която има над 20-годишно партньорство с димитровградската фирма.

След нея на боса се подмаза и Емануела. „Шефе, за завиждане си“, написа поп фолк изпълнителката и вероятно очаква да стане още по-симпатична на Пайнера и да бъде все по-лансирана, пише show.blitz.bg.

Коментарите на Глория и Емануела бяха последвани от още много техни колеги и колежки, които са част от музикална компания „Пайнер“. „Шефът много бачка, фитнесите нощем мачка…“, написа Лазар Кисьов към кадъра на шефа си. „Няма какво да говорим!“, пише Милко Калайджиев за перфектната форма на Пайнера.

Народните певици Мария и Магдалена Филатови също не пропуснаха възможността да направят комплименти на своя шеф, вземайки пример от по-възрастните си колеги. „В перфектна форма сте, шефе!“, пишат двете изпълнителки.

Митко Димитров - Пайнера шашна всички с тяло сн. Инстаграм

Митко Димитров – Пайнера шашна всички с тяло сн. Инстаграм

Митко Димитров качи и снимка от 2013-та година. От кадрите от тази година и от 2013-та се вижда, шефът на „Пайнер“ не е загубил форма и показва, че с желание и много тренировки може да се постигне всичко.

Топ певици като Емануела и Глория направиха комплименти на шефа си сн. Инстаграм

Топ певици като Емануела и Глория направиха комплименти на шефа си сн. Инстаграм

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар