Моника Люински прави филм за аферата с Клинтън

Гласувайте за статията

Моника Люински прави филм за аферата с Клинтън

Моника Люински прави филм за аферата с Бил Клинтън. Бившата стажантка от Белия дом, чието име беше на кориците на вестници и списания в цял свят, днес е продуцент. Тя ще участва като втори продуцент в новия сезон на „Американска криминална история“. И ще заснеме сезона под името „Импийчмънт“, като разкаже своята история с Клинтън пред камерите.

Ролята на Моника ще се изпълнява от актрисата Бини Фелдстийн, а тази на Линда Трип, която разкрива аферата й с президента и ги хвърля на медиите от Сара Полсън, пише „Гардиън“.

Люински ще разказва какво се е случило зад стените на Белия дом в периода 1995 до 1997 година.
Първите два сезона от поредицата също бяха базирани на истории от най-новата история на САЩ. Единият дори бе посветен на убийството на Джани Версаче.

Междувременно Бил Клинтън не е коментирал филма, но сподели, че се „радва за Моника“. „Мило ми е, че тя продължава да се учи и да гради кариера“, заяви Клинтън в интервю за PBS NewsHour. Бившият американски президент призна, че се е страхувал, че заради скандала тя завинаги ще остане белязана. А той никога не е желаел нещо подобно да се случи на младото момиче.
„Смятам, че е страхотно, че се опитва да си изгради по-добър и по-различен живот. И се надявам, че ще успее с това“.

Освен продуцент, Моника днес е и изтъкнат говорител и активист против тормоза на работното място. И не се притеснява да говори за случилото се с Клинтън.

Самият президент на САЩ получи много критики, че се е държал изключително отбранително и хладно по време на разпитите и буквално е хвърлил Моника на вълците сама. Той обаче заяви, че и неговото семейство е платило висока цена.

Моника Люински прави филм за аферата с Клинтън сн. Уикипедия

Моника Люински прави филм за аферата с Клинтън сн. Уикипедия

„Нараних съпругата си и дъщеря си. Живея с това, което се случи тогава вече 20 години“, завършва Клинтън.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар