Георги Първанов стана дядо за трети път (Вижте новото президентско внуче – Снимка)

0

Експрезидентът гушка бебе, роди му се трето внуче

Георги Първанов има повод да почерпи. Радва се на още едно мъжко внуче. С рожбата са го дарили сина му Ивайло и снахата Роси.

От „Ретро” са се сдобили с уникална снимка на бебока. Най-новият член на фамилията е в прегръдките на баба си Галя. Която е майка на снахата на Първанов. Тя дошла в столицата от Враца да се включи в грижите за пеленачето. След нея щафетата щяла да поеме и баба Зорка, която вече с голям опит в отглеждането на внуци.

Снимка: Ретро

Баткото на младия татко е напред с децата. Той има вече две. Първото му дете се роди през 2011 г и е кръстено на дядо си Георги. През 2015 година семейството се сдоби и момиченце, което нарекоха Виктория.

Макар бившия държавен глава и съпругата му вече да са изпитали щастието да са дядо и баба посрещнали новия наследник сякаш им се случвало за първи път. Отрупали мъничето с дарове както и снахата. Която била много уважавана от свекъра и свекървата.

За нея е известно, че е врачанка. Но от студентските си години живее в София. Дипломирала се с отличие в УНСС по финанси. Завършила още европейски бизнес в елитен английски университет.

Младата дама не се месела в хотелския бизнес на мъжа си макар да е със солидно образование. Преди да забременее заемала висок пост като мениджър в ОББ, предават от retro.bg.

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.