Дарина Павлова троши чинии на Миконос! (виж тук)

Дарина Павлова троши чинии на Миконос! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Дарина Павлова с луд купон на Миконос!

Дарина Павлова спретна див купон. Мадам Мулти е на почивка с приятели на екзотичен гръцки остров. Знайно е, че вдовицата на Илия Павлов умее да се забавлява, а на партито има ли алкохол и сиртаки, настроението е на макс.

Дарина Павлова

Дарина Павлова умее да се забавлява

Милионерката се забавлява на остров Миконос, като не спира да обикаля най-популярните заведения на острова с аверките си. Компанията изобщо не е останала незабележима, пише столичен вестник.

Изданието попадна на видео, на което се вижда как милионерката троши чинии в местна таверна и купонясва като за последно.

„Отдавна не бях виждал жени на тази възраст толкова диво да се забавляват. Бяха като изтървани“, разказва очевидец. Човекът твърди, че богаташката оставила над 500 евро само на певицата, която изпълнявала любимите й парчета. А дамите се черпели само с елитен алкохол, от Моет Шандон нагоре.

Хотелът, в който Дарина Павлова и приятелките й отседнали не бил от най-скъпия. Нощувката в 5-звездния комплекс струвала около 1000-1200 лева. Тази сума Мадам Мулти пръскала само за бакшиши за няколко часа.

Близки до вдовицата на боса на „Мултигруп” разказват, че Павлова пръскала по пет бона на вечер, черпейки всички в заведението. А рождените й дни са известни с разточителността си. И допълват: „Такъв беше и Илия – широка душа“.

Според официалните данни от наследствената си фирма бизнес дамата печели около 40 милиона годишно. Съсобственици на компанията са двете й деца от Илия Павлов – дъщерята Паола и сина Илия-Калоян.

Както и Венцислава Найденова – щерката от първия брак на Илия. Голяма част от приходите веселата вдовица заделяла за дарения, немалка част пръскала по пищни партита.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар